Apurahawebinaarin tallenne 11.1.2022

 

WIFT Finland ry järjesti yhteistyössä Taiteen edistämiskeskuksen kanssa apurahawebinaarin tiistaina 11.1.2022. Webinaari on osa seminaarisarjaa, jossa audiovisuaalisten alojen tekijöille tukea myöntävät tahot esittelevät tukimuotojaan ja käytäntöjään. Tällä kertaa esittelyvuorossa olivat Suomen elokuvasäätiö (SES) sekä Suomen Kulttuurirahasto (SKR).

SES:n tukiesittelijä Kaisu Isto ja SKR:n erityisasiantuntija Veli-Markus Tapio kertoivat eri tukimuodoista erityisesti AV-alalle ja valottivat tuenhakuprosessia myös tasa-arvokysymysten näkökulmasta. Suomenkielisen webinaarin seuraajilla oli mahdollisuus esittää kysymyksiä puheenvuorojen jälkeen. Webinaarin moderaattorina toimi WIFT Finlandin hallituksen jäsen Elina Vitkala.


Ohessa linkki webinaarin tallenteeseen. Linkki on toiminnassa 14 vrk 
ja vapaa katsottavaksi.

Pahoittelut, että tallenteesta on jäänyt pois alkuesittelyt.

Tästä löytyy linkki

Apurahaseminaarisarja toteutetaan osana Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa Action!-hanketta. Action!-hankkeen tavoitteena on edistää naispuolisten ammattilaisten työllistymistä audiovisuaalisella alalla, kehittää toimenpiteitä esteiden poistamiseksi ja tukea työllistämistoimia sektorilla.

Lisätietoja: action@wift.fi