OFF/FFA-kehittelyklinikka
Sep
16
to Sep 17

OFF/FFA-kehittelyklinikka

OFF/FFA-kehittelyklinikka

OFF/FFA on kehittelyklinikka, jossa hankkeille tarjotaan pitchaus- ja sparrausapua sekä näkyvyyttä kansainvälisessä markkinointitapahtumassa. Valitut työryhmät pääsevät pitchaamaan alan kansainvälisille ammattilaisille sekä saavat konsultointia ja sparrausta hankkeidensa edistämiseksi. Kehittelyklinikan kouluttajana toimii mm. Berlinalen European Film Marketin tuottaja Jana Wolff.

OFF/FFA -kehittelyklinikka on suunnattu hankkeille, jotka ovat saaneet jossain vaiheessa kohde- tai kehittelytukea julkisilta tai yksityisiltä rahoittajilta, mutta eivät ole edenneet jatkokehittelyyn tai tuotantoon asti. Muita hakukriteereitä olivat 50% naistekijäedustus ja yhdistyksen jäsenyys - hakijoista yhden tuli olla WIFT Finlandin jäsen.

Women in Film & Television Finland ry (WIFT Finland) on viisivuotisen toimintansa aikana keskittynyt edistämään audiovisuaalisen alan tasa-arvoa. Viimeisin ponnistus on yhdessä Aalto-yliopiston kanssa toteutettava Euroopan sosiaalirahaston rahoittama kolmivuotinen Action! -hanke.

Toivomme, että kehittelyklinikkaan valitut hankkeet herättävät kansainvälistä kiinnostusta ja löytävät uudenlaisia kehityspolkuja. Olemme iloisia voidessamme luoda siltoja esteiden yli.

View Event →