OFF/FFA-hankkeet ja niiden tekijät valittu!

WIFT Finlandin OFF/FFA-kehittelyklini-kan teokset ja niiden tekijät valittu!

Action!-hankkeen ensimmäisenä toimenpiteenä WIFT Finland on käynnistänyt OFF/FFA-kehittelyklinikan yhteistyönä Rakkautta & Anarkiaa -festivaalin ja Finnish Film Affairin kanssa. OFF/FFA on osa virallista FFA-tapahtumaa ja se toteutetaan Helsingissä 16.-17.9.2019.

WIFT Finland on valinnut OFF/FFA-kehittelyklinikan hankkeen ja niiden tekijät.

Black Sun - Maria Ruotsala, Ulrika Enckell
Maiden of Dusk - Eeva R. Tikka, Pia Tikka
The Saint - Pia Andell, Mika Ritalahti
Women on the Way - Lenka Hellstedt, Pirjo Ojala

OFF/FFA on kehittelyklinikka, jossa hankkeille tarjotaan pitchaus- ja sparrausapua sekä näkyvyyttä kansainvälisessä markkinointitapahtumassa. Valitut työryhmät pääsevät pitchaamaan alan kansainvälisille ammattilaisille sekä saavat konsultointia ja sparrausta hankkeidensa edistämiseksi. Kehittelyklinikan kouluttajina toimivat Berlinalen European Film Marketin tuottaja Jana Wolff sekä käsikirjoittaja, Baltic Eventin Co-Production marketin vetäjä Leana Jalukse.

OFF/FFA -kehittelyklinikka on suunnattu hankkeille, jotka ovat saaneet jossain vaiheessa kohde- tai kehittelytukea julkisilta tai yksityisiltä rahoittajilta, mutta eivät ole edenneet jatkokehittelyyn tai tuotantoon asti. Muita hakukriteereitä olivat 50% naistekijäedustus ja yhdistyksen jäsenyys - hakijoista yhden tuli olla WIFT Finlandin jäsen.

Women in Film & Television Finland ry (WIFT Finland) on viisivuotisen toimintansa aikana keskittynyt edistämään audiovisuaalisen alan tasa-arvoa. Viimeisin ponnistus on yhdessä Aalto-yliopiston kanssa toteutettava Euroopan sosiaalirahaston rahoittama kolmivuotinen Action! -hanke.

Toivomme, että kehittelyklinikkaan valitut hankkeet herättävät kansainvälistä kiinnostusta ja löytävät uudenlaisia kehityspolkuja. Olemme iloisia voidessamme luoda siltoja esteiden yli.

 
 
Action-logot_puhekupla.png

Action!-hankkeen tavoitteena on edistää naispuolisten ammattilaisten työllistymistä audiovisuaalisella alalla, kehittää toimenpiteitä esteiden poistamiseksi ja tukea työllistämistoimia sektorilla. Euroopan sosiaalirahaston rahoittama kolmevuotinen hanke toteutetaan Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Elokuva- ja lavastustaiteen laitoksen ja Women in Finland and Television Finland (WIFT Finland) ry:n välisenä yhteistyöhankkeena.

 
 

Kerttu Jaatinen / NOITA DIGITAL

Creative Web Designer from Helsinki, Finland ☃️